Tiger 900 GT

Tiger 900 GT
Vanaf 16.595 €

De Tiger 900 GT biedt superieur rijcomfort en de capaciteit van een driecilinder van een opwindende nieuwe motorfiets, gebouwd met een geheel nieuwe agressieve houding en stijl. De nieuwe Tiger 900 GT is ontworpen om u overal heen te brengen waar u wilt en combineert een klassebepalend nieuw chassis, wendbaar dynamisch rijgedrag en rijverbeterende technologie om volledig te voldoen aan uw avontuurlijke instelling.

 

De Tiger 900 GT Pro heeft een klassebepalend chassis voor wendbaar dynamisch comfort, responsief driecilindermotorvermogen en rijverbeterende uitrusting en technologie om elke rit met vertrouwen te kunnen benaderen, ongeacht de afstand of de bestemming. 

De topklasse Tiger 900 GT Pro biedt extra rijverbeterende opties voor op de weg gerichte avonturen in de stad, uitstekende mogelijkheden om over lange afstanden te rijden en alles daartussenin.

 

Het Tiger 900 GT Low Ride Height-model (LRH) heeft een unieke ophanging met een verstelbare zithoogte, 50 mm lager dan de standaard GT, voor superieur rijcomfort op de weg.

 

Meer info