Triumph Motorcycles

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 tot 18.00
Woensdag 09.00 tot 18.00
Donderdag 09.00 tot 18.00
Vrijdag 09.00 tot 18.00
Zaterdag 09.00 tot 17.00

 

 

 

Adres

Motor Centrum Rijen
Rijksweg 96
5121 RC Rijen
Tel: 0161 - 240 066

 

email: info@mcrijen.nl

 

Contacteer ons

triumph-showroom-mcrijen.jpg

motor-centrum-rijen-triumph-dealer.jpg

Motor Centrum Rijen - de Triumph dealer in West- en Midden-Brabant

Motor Centrum Rijen is opgericht door en voor liefhebbers van de motorsport. Dit resulteert in een uitstekende service en topkwaliteit bij reparaties in de perfect uitgeruste werkplaats. Voor vragen of opmerkingen, een onderhoudsbeurt of een reparatie; bij ons kunt u terecht bij de vele gekwalificeerde medewerkers.

Officieel Triumph dealer - Sinds 2015 zijn wij officieel Triumph dealer voor de regio west en midden Brabant. Dus komt u uit de buurt van Breda, Tilburg, Roosendaal, Dordrecht, Oosterhout, Waalwijk of Kaatsheuvel dan bent u voor aankoop van uw Triumph of onderhoud en service bij ons aan het juiste adres.  

Opzoek naar een tweedehands Triumph?  - Wij hebben altijd een ruime voorraad jong gebruikte Triumph motoren op voorraad. Voor een overzicht verwijzen wij u naar onze Triumph occasion pagina op deze website.    

Onderhoud aan uw Triumph?  - Het team in onze werkplaats ontvangt de technische training van Triumph uit eerste hand. Daarbij hebben we het speciaal voor en door Triumph ontwikkelde gereedschap in onze werkplaats en werken wij met originele Triumph onderdelen. Zo weet u zeker dat uw Triumph bij ons in goede handen is voor reparaties en onderhoud.    

Deel deze pagina op: